Slider is not published yet and saved as "draft"

Veelgestelde vragen over Echo's

Omdat wij regelmatig vragen krijgen over Echo’s, hebben wij hieronder de antwoorden op de vijf meest gestelde vragen opgenomen. Mocht je andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen.

Een 2D-echo biedt standaard tweedimensionale beelden van uw baby, wat ideaal is voor medische controles en het vaststellen van de gezondheid van de baby. Een 3D/4D-echo geeft daarentegen driedimensionale beelden, waardoor u een realistischer beeld van uw baby's gezicht en bewegingen krijgt.

Onze geslachtsbepaling is zeer nauwkeurig, met een betrouwbaarheid van meer dan 99%. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldige beoordeling om u de meest accurate informatie te geven.

Voor een optimale ervaring bij Echo Studio Moon is het wenselijk om met een vollere blaas naar de echo te komen.

Sneak Peaks kunnen op elk moment tijdens de zwangerschap worden uitgevoerd. Voor een geslachtsbepaling kunt u echter vanaf 15 weken zwangerschap bij ons terecht, aangezien vanaf dat moment het geslacht van de baby doorgaans goed zichtbaar is op de echo.

De ideale tijd voor een 3D/4D-echo bij Echo Studio Moon is tussen de 26 en 30 weken. In deze periode is de baby voldoende ontwikkeld om duidelijke beelden te krijgen, maar is er nog genoeg ruimte voor mooie beelden.

Ik wil graag een:
07 copy
Sneak Peaks
Lees meer
09 copy
Geslachtsbepaling
Lees meer
08 copy
2D Echo
Lees meer
10 copy
3D/4D Echo
Lees meer