Echo Studio Moon

Ontdek Onze Wereld in Beeld:
Een Galerie van Momenten en Herinneringen
886419 copyq copy

Een 2D-echo biedt standaard tweedimensionale beelden van uw baby, wat ideaal is voor medische controles en het vaststellen van de gezondheid van de baby. Een 3D/4D-echo geeft daarentegen driedimensionale beelden, waardoor u een realistischer beeld van uw baby's gezicht en bewegingen krijgt.

Onze geslachtsbepaling is zeer nauwkeurig, met een betrouwbaarheid van meer dan 95%. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldige beoordeling om u de meest accurate informatie te geven.

Voor een 2D-echo is geen speciale voorbereiding nodig. Voor een 3D/4D-echo raden we aan om voldoende gehydrateerd te blijven in de dagen voorafgaand aan de afspraak, omdat dit kan helpen om de beeldkwaliteit te verbeteren.

De Sneak Peaks geslachtsbepaling kan uitgevoerd worden vanaf 14 weken zwangerschap. Dit is het moment waarop het geslacht van de baby meestal duidelijk zichtbaar is op de echo.

De ideale tijd voor een 3D/4D-echo bij Echo Studio Moon is tussen de 26 en 30 weken. In deze periode is de baby voldoende ontwikkeld om duidelijke beelden te krijgen, maar is er nog genoeg ruimte voor mooie beelden.