Echo Studio Moon

Pretecho 3D/4D
Wil je graag weten of je kindje op jou lijkt of misschien toch meer op de papa? Dan is een Pretecho 3D echo een leuke manier om hierachter te komen! Tijdens een Pretecho 3D echo kijk je in 3 dimensies (lengte, breedte en diepte) en wordt er extra kleur gegeven aan de beelden.
Anders dan bij een 2D echo waarbij je ‘door je kindje heen kijkt’ en zwart/wit beelden zult zien, kijk je bij een Pretecho 3D echo
om het kindje heen en kun je het gezichtje vaak mooi in beeld brengen. Door de beelden van de Pretecho 3D echo te combineren met 4D krijg je bewegende 3D beelden.
Je kunt hierbij je kindje live zien gapen, lachen, drinken, de tong uitsteken, etc. De mooiste termijn voor een Pretecho 3D echo is tussen de 26 en 30 weken zwangerschap. Dan zit er al wat meer spek in de wangetjes en kun je een beter beeld krijgen op wie je kindje precies lijkt.
Niet iedere Pretecho 3D/4D echo zal even mooie beelden opleveren. De ligging van je kindje, je hoeveelheid vruchtwater en de ligging van de placenta spelen hier een rol bij. Het is wenselijk om met een vollere blaas te komen naar deze echo. Je mag eenmaal kosteloos terugkomen voor een nieuwe poging wanneer we geen mooie beelden hebben kunnen verkrijgen.

3D/4D Echo

Duur: 30 min
Kosten: 65,- euro
Extra’s: USB-stick
Hoe te betalen: contant of via pin
Je mag meenemen wie je wil.
Je krijgt enkele foto’s uitgeprint mee.
Na de echo krijg je van ons een Echostudio Moon USB-stick waar we alle gemaakte foto’s en filmpjes op zullen zetten.

Ben je zwanger en onder zorg
bij Lotus Verloskundig Centrum?
Dan bieden wij deze echo met 25% korting aan!
Geef op het contactfomulier aan dat je bij Lotus Verloskundig Centrum onder zorg bent.

Ben je voor je zwangerschap bij Lotus Verloskundig Centrum onder zorg en gelijk zwanger met een vriendin/zus/nichtje/buurvrouw/collega en wil je haar ook eenmalig verrassen met 25% korting?
Geef op het contactfomulier zowel je eigen naam als de naam voor wie de afspraak bedoeld is aan en dan krijgt zij dezelfde korting.